Un jutjat de Madrid ordena l'ingrés en presó de Lucas Hernández

El jugador del Bayern de Munic està acusat d'un delicte de violència de gènere

El jugador del Bayern de Munic, Lucas Hernández
El jugador del Bayern de Munic, Lucas Hernández

Un jutjat de Madrid ha ordenat l'ingrés en presó del futbolista francés del Bayern de Munic, Lucas Hernández, per ser reincident en delictes relacionats amb violència masclista, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM).

Lucas Hernández, exjugador de l'Atlètic de Madrid, va ser condemnat a sis mesos de presó per infringir l'ordre d'allunyament que tenia de la seua parella sentimental, amb la qual se’n va anar de lluna de mel a pesar que tots dos tenien mesures de distanciament per una condemna prèvia per delictes de maltractament en l'àmbit familiar.

El futbolista va sol·licitar que se li suspenguera la pena de presó, però el jutjat penal número 32 de Madrid li ho ha denegat perquè té dues sentències condemnatòries per lesions en l'àmbit de la violència de gènere dictades per un jutjat de Madrid i un altre de Móstoles.

Hernández ha sigut citat el pròxim 19 d'octubre perquè se li done trasllat del requeriment d'ingrés voluntari a la presó en un termini màxim de deu dies.

L'acte d'execució de la sentència contra el futbolista ha sigut recorregut davant l'Audiència Provincial de Madrid.

També et pot interessar

stats