Un gol de penal en l'últim segon decanta el derbi valencià a favor del Llevant (2-3)

Amb aquesta victòria l'equip granota ascendeix a la quarta posició de la Primera Iberdrola.

Esther, autora d'un doblet, en una acció del partit
Esther, autora d'un doblet, en una acció del partit / Twitter: @LUDfemenino
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
María José Tàrrega
06 de gener 2021 - 20:56

Feia més d'un any que el València i el Llevant no es trobaven en partit oficial en la Primera Iberdrola. L'últim precedent el van jugar al mateix escenari, l'Antoni Puchades, al desembre del 2019. El 2021 ens ha deixat per a fer boca el derbi del cap i casal. Partit vibrant i amb alternança d'ocasions que s'ha resolt en l'últim segon de l'encontre.

Després d'uns primers minuts de clar domini granota, han sigut les blanc-i-negres les que han aprofitat la primera ocasió per a posar-se per davant. Treta de córner que Ellen Jansen ha convertit en l'1 a 0 en el minut 17. No han tardat a reaccionar les de Pry, que quatre minuts després, mitjançant la pitxitxi de la categoria, Esther González, han tornat a posar les taules.

Amb l'1 a 1 s'ha arribat al descans i, sense temps per a posicionar-se a l'herba, en el primer minut de la represa Ellen Jansen ha cabotejat el segon per a les de Bargues. Cinqué gol per a l'holandesa aquesta temporada, la primera amb la camiseta valencianista. Com si es tractara d'una repetició, la rèplica ha arribat de peus d'Esther González en el 73. La davantera granota ja suma 13 gols aquesta temporada.

Quan semblava que es trencaria l'estadística –mai hi ha hagut empat en el derbi en feu valencianista–, un penal en el temps afegit l'ha convertit Eva Navarro en el 2 a 3 definitiu. La victòria situa el Llevant en el quart lloc de la taula, mentre que el València es queda el que fa 9.

També et pot interessar

stats