Un extrem i un migcampista, els reforços que vol Gattuso

El tècnic del València ho ha comentat durant el brindis de Nadal de l'equip

L'entrenador del València, Gennaro Gattuso, durant el brindis de Nadal
L'entrenador del València, Gennaro Gattuso, durant el brindis de Nadal

Quan només falten nou dies per a tornar a obrir el mercat de fitxatges, el tècnic del València, Gennaro Gattuso, acompanyat del secretari esportiu, Miguel Ángel Corona, ha fet el brindis de Nadal amb la premsa i després d'haver jugat un partit amistós contra l'AZ Alkmaar, que ha perdut per 1 a 3.

Durant el brindis, a Gattuso li han preguntat per la possibilitat d'incorporar nous jugadors des de l'1 de gener. L'italià ha sigut sincer i ha confirmat que li agradaria poder fitxar tant un jugador atacant de banda –és a dir, un extrem–, així com un migcampista, amb una funció més ofensiva que defensiva.

De fet, ha explicat que considera que la posició de 6 està ben coberta amb Nico i amb Hugo Guillamón, i que necessitaria un sisé migcampista amb un rol diferent del d'aquests dos.

D'aquesta manera, l'italià estaria en disposició de tindre dos jugadors per posició, una de les necessitats de qualsevol entrenador i que l'ajudaria de cara a la segona part de la temporada en què l'equip lluitarà, no només en la Lliga, sinó també en la Copa del Rei.

També et pot interessar

stats