Un Elx sense sort perd per 0-2 davant del Reus

Els de Pacheta han pogut capgirar el marcador, però Sory Kaba ha desaprofitat un mà a mà i, a continuació, el Reus ha sentenciat.

L'Elx s'ha deixat la pell, sense premi.

Primera derrota de l'Elx en la tornada a Segona Divisió, en aquesta ocasió davant del Reus. Un rival presumiblement de la seua Lliga i convidat a evitar el descens. La jugada que ha marcat l'esdevenidor de l'encontre ha tingut lloc en el minut 68, quan el davanter guineà de l'Elx, Sory Kaba, ha errat un mà a mà davant del porter del Reus, Edgar Badia. I d'aquest possible gol de l'empat, a la decepció final, perquè dos minuts després, els del Baix Camp sentenciaven en un contracolp per la banda esquerra que Carbonell rematava a plaer, de cap.

Els primers 30 minuts han sigut molt fluixos i plens d'imprecisions dels de Pacheta, que fins al minut 30 no han disparat a porta. Ho ha fet Iván Sánchez, de falta directa. El resultat en aquest moment ja era de 0-1, perquè Fran Carbià avançava els de Reus en jugada personal per banda esquerra, L'extrem clavava el baló en un angle mort on José Juan no ha pogut arribar, molt ajustat al pal dret. La gran quantitat de jugadors que hi havia davant del guardameta li han anul·lat la visió.

L'Elx ha tingut una primera mitja hora de la segona part molt bona, amb incursions per les dues bandes i amb rematades perilloses de Xavi Torres i Chuca, i l'esmentada ocasió claríssima de Kaba.

A la fi, l'equip del Baix Vinalopó s'ha quedat sense premi i els de Pacheta, que en la roda de premsa han demanat a la seua afició que confie en l'equip, hauran d'esperar a diumenge vinent a les 16:00 h per a guanyar el primer partit. Aquesta vegada serà a Sòria, contra el Numància.