Un altre colp per al Villarreal

Els groguets perden a casa contra l’Alabés, incapaços d’eixir de la zona de descens.

El Villarreal cau contra l'Alabés a La Ceràmica
El Villarreal cau contra l'Alabés a La Ceràmica / Domenech Castelló (Efe)

El Villarreal s’ha mostrat potent des de l'inici i ha dominat clarament la primera part. Una intensitat que s’ha traduït en diverses oportunitats de gol que no han aconseguit rematar. L'esquema inicial ha sigut el resultat de les baixes dels principals jugadors al mig del camp. Bruno, Bonera, Trigueros, Cáseres i Fuego han deixat un forat que Morlanes i Fornals han alternat, en un centre més ofensiu que ha funcionat fins al principi de la segona part. Ara bé, el gol no sempre arriba a l’equip dominant i ha sigut l’Alabés el primer a marcar al minut 53. Una estratègia estudiada a partir d’un córner ha servit a Maripan per a rematar dins de l’àrea. Poc després, una mà involuntària de Manu Garcia donava pas a un penal a favor del submarí. Cazorla, que ja porta dos gols en esta temporada des dels onze metres, ha sigut l'encarregat d'aconseguir l’empat.

Amb possibilitats per a remuntar, els d'Abelardo han sentenciat el partit al minut 77. Una jugada iniciada per l’exgroguet Pina, que ha assistit en llarg a Jony, el qual s'ha centrat a desfer-se de la defensa grogueta. Inui s'ha trobat el baló als peus i ha fet el seu primer gol de la temporada i l'1 a 2 final. Un resultat que poc reflecteix una possessió del Villarreal del 60 per cent, però sí la quantitat d'oportunitats de gols que ha sigut de 5 contra 2 dels locals. Una derrota a casa que preocupa més que mai, en ancorar-los en la zona de descens i que complica extremadament la situació del club groguet.