Un Betis amb dubtes testa la continuïtat del València

El migcampista Carlos Soler és la principal novetat en la llista de convocats dels de Mestalla.

Un Betis amb dubtes testa la continuïtat del València
Un Betis amb dubtes testa la continuïtat del València

Un València reforçat pel triomf d'aquesta setmana en la seua visita a la Reial Societat rep aquest dissabte a Mestalla un Reial Betis amb dubtes per les seues dos últimes derrotes, especialment la patida contra el Getafe.

Tot i que el seu entrenador, Javi Gracia, encara espera el seu primer fitxatge per a suplir les eixides de jugadores importants, els blanc-i-negres han sumat set punts de dotze possibles en aquest inici de Lliga. Si vencen als andalusos, podrien acabar la jornada com a líders i trencarien una ratxa negativa: no guanyen dos partits de Lliga seguits des de de l’1 de febrer de 2020 (dues victòries al Mestalla, contra el Barça, 2-0, i el Celta, 1-0).

La presència del migcampista Carlos Soler, després de superar una lesió muscular, és la principal novetat en la convocatòria dels de Mestalla. En la llista no han entrat els lesionats Gabriel Paulista, Eliaquim Mangala i Denis Txérixev, com tampoc Álex Centelles, fitxat per l'Almeria.

La victòria a Sant Sebastià va permetre al València trencar una ratxa de deu mesos sense guanyar fora en la Lliga i d'un any sense mantindre la porteria a zero lluny de Mestalla en la competició espanyola. A més, el triomf va arribar amb una alineació jove, amb la presència de fins a set jugadors del planter, un altre factor que confirma l'aposta del tècnic navarrés en els joves.

Per contra, el Betis de Manuel Pellegrini arriba a València amb l'objectiu d'oblidar com més prompte millor la imatge mostrada contra el Getafe (3-0) i de tornar a l'orde i la intensitat dels tres primers partits de Lliga contra Alabés, Valladolid i també contra el Madrid, ja que tot i que van perdre 2-3, l'equip va fer una actuació notable.

Recorden que podran seguir la retransmissió del partit en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda a partir de les 21:00 h, amb la narració de Fermín Rodríguez, Josevi Sánchez des de Mestalla i els comentaris de Robert Fernández i Jorge López.

També et pot interessar

stats