Un Barça molt superior goleja el Villarreal 1-4 a casa

El Barça trenca la trajectòria ascendent del Villarreal i anota la victòria que necessitava a La Ceràmica.

Villarreal 1 - Barça 4
Villarreal 1 - Barça 4 / (EFE)

Els de Quique Setién van fer un molt bon resultat i van agafar el respir que necessitaven després de acumular resultats negatius les últimes setmanes, una trajectòria que fins i tot ha posat en entredit el tècnic càntabre. Immediatament després de l'encontre, el president Bartomeu confirmava la seua continuïtat amb vista a la Champions League d’agost.

El Barcelona semblava haver despertat anit del confinament amb un joc contundent i seriós que el va fer mereixedor del festival de gols aconseguit. Era el marcador que necessitaven a tot preu i el van signar mentre l'equip groguet es quedava desunflat i desorientat durant bona part del partit, alhora que els de la formació catalana tenien una actitud molt més agressiva.

Encara que Messi no va marcar, va estar present en totes les accions de perill i va ser un seriós problema permanent per la defensa d'un Villarreal que va oferir la seua pitjor versió en una competició en què estava despuntant sorprenentment en les últimes setmanes.

Tot i el canvi, el Villarreal és el tercer golejador de la Lliga espanyola i l'equip de Calleja té marge les pròximes setmanes per a consolidar la trajectòria potent que ha tingut en els últims encontres.

També et pot interessar

stats