Un any de la mort de Maradona

Mural de Maradona amb ales de sant
Mural de Maradona amb ales de sant / Juan Ignacio Roncoroni (Efe)

Ara fa un any, el considerat com millor jugador de futbol de la història ens va deixar. Segons les informacions oficials, Diego Armando Maradona va morir d'un infart a sa casa, però suposadament, sense rebre una atenció apropiada. Per aquest motiu, diversos metges i infermers estan sent processats.

Un any després, la figura del Pelusa ja és eterna. Per tot el món s'han posat carrers amb el seu nom, s'ha canviat el nom a estadis, com el del Nàpols, hi ha plantades desenes d'estàtues en el seu honor i, fins i tot, li han posat el nom a la copa que es juga a l'Argentina.

Un jugador que va traspassar barreres en vida i que ho està fent després de la seua mort, que va commocionar el país sud-americà en concret, però el món del futbol al complet.

Per això, ara, quan es compleixen 365 dies des que ens va deixar, la Liga Argentina de Futbol ha volgut rendir un xicotet homenatge a Maradona amb un emotiu vídeo que han acompanyat amb un "t'enyorarem tota la vida" que mostra la influència de la figura d'un home en tot un país.

També et pot interessar

stats