Un any del dia més important de la història del Vila-real

El 26 de maig de 2021 va conquistar l'Europa League davant el Manchester United

Imatge del Vila-real alçant el títol de l'Europa League
Imatge del Vila-real alçant el títol de l'Europa League

El Vila-real compleix aquest dijous un any del dia més important de la seua història, ja que el 26 de maig de 2021 es va proclamar campió de l'Europa League a a la ciutat polonesa de Gdansk.

Va derrotar en la final del torneig el Manchester United en una llarguíssima tanda de vint-i-dos penals, en la qual l'equip groguet es va imposar per onze gols a deu. El porter de l'equip anglés David de Gea va llançar i Rulli va detindre el tir des dels onze metres per a donar-li la victòria del seu equip.

El partit va arribar al minut 120 amb empat a un gol, després del gol de Gerard Moreno al qual va donar rèplica l'uruguaià Edinson Cavani, dels diables rojos.

Aquest títol va suposar el primer de la història del submarí en la primera ocasió en la qual el club disputava una final. Abans havia disputat semifinals: una en la Lliga de Campions, una en la Copa de la UEFA i una altra en la Copa del Rei.

La final només va comptar amb la presència de 2.000 seguidors del Vila-real a conseqüència de les restriccions existents en aquell moment per la pandèmia de la covid-19 i a la qual no va poder acudir el president del club, Fernando Roig, en denegar la UEFA l'autorització per no superar els dies de quarantena que exigia el màxim organisme després d'haver passat la malaltia.

També et pot interessar

stats