Les últimes hores de Soldado, Rober Pier, Campaña, Postigo i Mustafi en el Llevant?

Els cinc jugadors acaben el contracte aquest 30 de juny

Cinc jugadors acaben contracte aquest 30 de juny

Aquest 30 de juny acaba la vinculació del Llevant amb cinc futbolistes amb cartell. Si no canvia res en les pròximes hores, es tanca la relació del Llevant amb el seu capità, Sergio Postigo. L'autor del gol de l'últim ascens a Primera. L'encarregat de donar la cara en els pitjors moments i mantindre els peus a terra al vestidor. Les contínues lesions han sigut el principal obstacle per a ell. Set temporades defensant la samarreta blaugrana. 

També s'acaba el contracte d'un altre dels capitans, Rober Pier. Tot i que el record més recent són les mans que van suposar el fatídic penal, el gallec també ha quallat grans actuacions durant les últimes temporades. Ha viscut moments complicats com a blaugrana, un trencament de lligament encreuat i errades que li han fet demanar disculpes a la graderia en diverses ocasions. 

Les altres eixides servirien sobretot per a alliberar massa salarial. Campaña, el millor pagat de la plantilla, podria haver sigut una gran venda fa dos anys. Va ser l'estrela de l'equip, però un calvari de lesions i recaigudes l'ha fet anar a menys. Ara, amb un trencament al genoll, ha de continuar la seua recuperació. Veurem si el Llevant arriba a un acord amb ell. 

I els altres dos, Soldado i Mustafi, no han donat el rendiment que s'esperava d'ells. El golejador valencià va arribar al Ciutat de València amb la pólvora mullada i el que va ser campió del món amb Alemanya ha passat més temps lesionat que disponible per a jugar. 

També et pot interessar

stats