La UEFA obri una investigació al FC Barcelona

Ha designat inspectors disciplinaris per a conduir-la

uefa barcelona

La UEFA ha anunciat aquest dijous que ha iniciat una investigació al Barcelona per una "potencial violació del seu marc legal" en relació amb l'anomenat cas Negreira, que investiga la justícia espanyola.

D'acord amb l'article 31 (4) del reglament d'ètica i disciplina, la UEFA ha confirmat que ha designat inspectors disciplinaris per a conduir-la.

La normativa de la UEFA estableix que les parts afectades són informades quan s'inicia una investigació, excepte quan aquesta notificació no es considera convenient i que les investigacions es duen a terme mitjançant indagacions escrites i, en cas necessari, l'interrogatori de persones.

També poden emprar-se altres procediments d'investigació, com inspeccions in situ, sol·licitud de documents i obtenció de dictàmens pericials. En el cas que s'estime que s'ha comés alguna infracció se sol·licita l'obertura d'un expedient.

La UEFA va sol·licitar informació sobre el cas a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) el passat 24 de febrer, nou dies després que es fera pública la investigació iniciada per la Fiscalia de Barcelona, i segons el seu secretari general, Andreu Camps, li va remetre tota la documentació disponible i la seua disposició a continuar col·laborant.

També et pot interessar

stats