Txérixev passa la revisió mèdica amb el València CF

L’extrem rus signarà fins a final de temporada, amb una opció de compra.

Txérixev, en el seu últim acte oficial amb el Vila-real.
Txérixev, en el seu últim acte oficial amb el Vila-real.

El València ha arribat a un acord amb el Vila-real per a la cessió amb opció de compra fins a la fi de la temporada del jugador Denís Txérixev. El jugador rus es posa així a les ordes de Marcelino, que ja el va dirigir en el Vila-real en la temporada 2014-2015, i torna a la disciplina valencianista, on va jugar cedit una temporada procedent del Reial Madrid.

Txérixev, de 28 anys, xafarà de nou Mestalla, potser en el millor moment de la seua carrera, després de marcar 4 gols en 5 partits amb la selecció russa en el Mundial, on va eliminar Espanya en la tanda de penals.

La passada campanya el veterà futbolista havia jugat 34 partits amb la camiseta grogueta i va marcar 4 gols. Ara bé, no era una prioritat per al tècnic del Vila-Real, Javi Calleja, i el club necessitava traspassar jugadors. Per aquesta raó ha buscat una eixida del submarí groguet des que va començar l'estiu.

D'aquesta manera, a sis dies del seu primer partit de Lliga contra l'Atlètic de Madrid, el València segueix incorporant reforços. Després de Gameiro i Batshuayi, el club de Mestalla apuntala el carril esquerre en espera de la posible arribada del portugués Guedes, que seria el titular en aquesta posició. Les negociacions entre el València i el PSG continuen obertes.

També et pot interessar

stats