Txérixev deixa un fil d'esperança

Mestalla decidirà una eliminatòria que s'ha posat molt costera amunt.

El València ha de remuntar el 4 a 1

El València ix malferit de Milà. El 4 a 1 deixa l'eliminatòria molt complicada, però el gol de Txérixev manté l'esperança de poder remuntar a Mestalla, caldrà no desaprofitar tantes ocasions de gol i ser més contundent en defensa.

El València s'ha deixat sorprendre amb l'inici demolidor de l'Atalanta. Els italians han eixit amb una velocitat més, trencant entre línies i trobant els forats que ha deixat la defensa valencianista. Al minut 8 Jaume ha salvat el primer gol amb una parada miraculosa. El marcador s'ha inaugurat al minut 15. Hateboer feia el primer davant de la passivitat de la defensa valencianista.

Des d'aquest moment el València s'ha estirat buscant la porta de l'Atalanta i primer Ferran i després Guedes han tingut l'empat en les seues botes. Però d'un possible empat s'ha passat al 2 a 0. Ilicic, des de la frontal de l'àrea, i davant de tres defenses que no han pogut frenar-lo, ha engaltat un fort xut que ha entrat per tot l'escaire.

Amb l'inici de la segona part, el València continuava concedint massa espais al rival. Cada arribada de l'Atalanta es convertia en oportunitat de gol. Amb tot, al minut 51 qui ha tingut el gol ha sigut Soler, que ha rematat fora una bona centrada de Ferran.

Qui no ha perdonat és l'Atalanta. El 3 a 0 ha vingut en el minut 56 quan Kondogbia ha perdut un altre baló en la frontal de l'àrea que Freuler ha enviat directe a la xarxa per l'escaire. El partit era d'anada i tornada i Maxi perdonava la més clara al minut 60. Tot seguit l'Atalanta ha fet el 4 a 0 amb una jugada dubtosa per possible fora de joc que ha revisat el VAR.

Un marcador tràgic que Txérixev s'ha encarregat de minimitzar amb el 4 a 1. Era el minut 65 i quedava molt. Amb tot perdut el València ha insistit, ha lluitat, però li ha faltat definició de cara a gol.

El 4 a 1 complica la classificació, però queda Mestalla el 10 de març a les 21:00 hores.