El TSJCV desestima la demanda de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana

Considera que la pretensió de la FFCV podria "pertorbar" els interessos generals i de la prevenció de la salut de la ciutadania.

Les lligues escolars poden tornar aquest cap de setmana
Les lligues escolars poden tornar aquest cap de setmana
22 de març 2021 - 16:11

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) desestima les mesures cautelars sol·licitades per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) relatives a la suspensió de les competicions organitzades per aquesta entitat.

La secció quarta de la sala contenciosa administrativa del TSJCV ha resolt que, a la vista de les al·legacions plantejades i la documentació examinada en aquest incident cautelar, el fet de satisfer la pretensió dels recurrents podria implicar una "pertorbació greu dels interessos generals, més en particular de la prevenció de la salut de la ciutadania, que obliga les administracions sanitàries a tractar de minimitzar situacions de risc, en aquest cas en relació amb la pandèmia de Covid-19".

Així i tot les competicions escolars confien a reprende aquest cap de setmana pròxim, encara que quedarà confirmat en la reunió que mantindran aquest dimecres la Conselleria de Sanitat Universal i la Conselleria d'esport. La incidència de la Covid-19 aquesta setmana a la Comunitat Valenciana serà clau.

També et pot interessar

stats