El trofeu Teika, en directe pel web d'À Punt Mèdia

El torneig el disputaran els tres equips valencians de la Lliga Elles, Vila-real CF, Llevant UE i València CF, divendres 27 d'agost

Instantània de la presentació del Trofeu Teika
Instantània de la presentació del Trofeu Teika / Teika
24 d'agost 2021 - 22:49

El primer Trofeu Teika es jugarà el divendres 27 d'agost, a partir de les 19:00 hores al camp del Mini Estadi de la ciutat esportiva de Vila-real CF i comptarà amb els tres equips de la màxima categoria del futbol femení nacional, el Vila-real CF, el Llevant UE i el València CF.

El torneig, que s'ha presentat hui a València, ha comptat amb la presència de les jugadores Zaira Flores, del conjunt groguet; Carol Férez, de l'equip granota; i Marta Carro, del conjunt blanc-i-negre. A més, en l'acte s'ha realitzat el sorteig per establir l'orde dels partits del triangular, que ha resultat ser el següent: a les 19:00 hores el Vila-real CF-Llevant UE; una hora després, el València CF-Vila-real CF; i, per últim, a les 21 hores, el Llevant UE-València CF.

El Trofeu Teika, que té per objectiu impulsar als equips valencians de la primera divisió femenina de futbol i donar major visibilitat a les dones esportistes, es podrà seguir en directe pel web d'À Punt Mèdia el divendres 27 d'agost a partir de les 19:00 hores de la vesprada.

També et pot interessar

stats