Trofeu À Punt: els millors jugadors segons els oients de 'Des de la banda'

Els aficionats dels equips valencians han triat quatre futbolistes com els millors de la temporada del Vila-real, el València, l'Elx i el Llevant

Participa en el sorteig d'una camiseta firmada per Gerard, Guedes, Badia i Morales
Participa en el sorteig d'una camiseta firmada per Gerard, Guedes, Badia i Morales / À Punt Esports

Gerard Moreno, Gonçalo Guedes, Edgar Badia i José Luis Morales han sigut els guanyadors del I Trofeu À Punt al millor jugador. Els oients de Des de la banda han triat aquests futbolistes com els millors de la temporada del Vila-real, el València, l'Elx i el Llevant, respectivament.

Els nostres narradors i comentaristes dels partits dels equips valencians en Primera han decidit durant tota la temporada dos jugadors destacats a la fi de cada partit de Lliga, i nosaltres hem obert una enquesta en el nostre compte de Twitter (@apuntesports) perquè els oients triaren entre un d'aquests o que en proposaren un de nou.

Raül Pina, Jordi Sanchis i Nacho Rodilla, presentadors de 'Des de la banda'
Raül Pina, Jordi Sanchis i Nacho Rodilla, presentadors de 'Des de la banda' / À Punt Mèdia

Gerard Moreno ha sigut el millor jugador del Vila-real, encara que només ha jugat 18 partits de Lliga, en una temporada marcada per les lesions. Tot i això, el davanter català ha sigut el segon màxim golejador groguet tant en Lliga (9 gols), com en totes les competicions (13). Només l'ha superat Aranut Danjuma, autor de 16 gols en total i 10 en Lliga, però, això sí, amb més partits disputats. Precisament aquests dos futbolistes han sigut elegits com el millor en cinc partits, però hem decidit que Gerard siga el guanyador perquè ha participat en menys partits.

En el València, el jugador més votat ha sigut Gonçalo Guedes. El portugués ha sigut el millor jugador del seu equip cinc vegades, una més que Giorgi Mamardashvili i Hugo Duro. En la que podria ser l'última temporada en el club, Guedes ha sigut el màxim golejador amb 13 dianes, una més que Carlos Soler. En Lliga, els dos futbolistes han marcat onze gols.

Edgar Badia ha sigut el millor jugador de l'Elx, tot i que va començar la temporada com a suplent de Kiko Casilla. El porter ha sigut decisiu en el tram final de la temporada perquè els franjaverds aconseguisquen la permanència en Primera Divisió. Els oients han elegit el català com el millor jugador dels il·licitans en sis partits, un més que els altres dos grans destacats de l'equip aquesta temporada, Pere Milla, màxim golejador amb 8 dianes, i Lucas Boyé, segon amb 7.

En el Llevant, José Luis Morales ha sigut el guanyador indiscutible del I Trofeu À Punt al millor jugador. El davanter ha sigut elegit el millor jugador en huit partits de la Lliga, dos més que el segon en la classificació, Jorge De Frutos. El capità ha sigut el màxim golejador destacat de l'equip amb 13 gols, seguit de Dani Gómez, amb huit.

Sorteig d'una camiseta de cada un d'ells

Per a agrair la participació dels nostres oients en l'elecció del Trofeu À Punt al millor jugador, sortejarem una camiseta firmada de cada un dels jugadors vencedors. Per a participar en el sorteig, s'ha de seguir els comptes de Twitter o Instagram d'À Punt Esports.

En el cas de Twitter, a més, s'ha de fer un retuit amb un comentari que incloga el hashtag que proposem en cada sorteig. En Instagram, s'haurà de compartir la publicació en la seua història mencionant-nos.

Revelarem els guanyadors en el programa Des de la banda i, posteriorment, en les nostres xarxes socials. El resultat del primer sorteig es coneixerà en el programa d'aquest cap de setmana, el dissabte 28 de maig.

També et pot interessar

stats