El primer triomf valencià en Segona RFEF haurà d'esperar

La primera jornada s'ha saldat amb els empats de l'Hèrcules i l'Atlètic Saguntí i les derrotes del València Mestalla i l'Alzira

Camacho, en una acció del partit
Camacho, en una acció del partit / Twitter: @AtcoSaguntino

Caldrà esperar almenys una setmana més per a celebrar la primera victòria valenciana en el grup tercer de Segona RFEF. La primera jornada s'ha saldat amb un pobre bagatge de dos empats, de l'Hèrcules i de l'Atlètic Saguntí, i dues derrotes, del Mestalla i de l'Alzira.

El Mestalla s'estrena amb derrota

El filial del València no ha pogut debutar amb bon peu en la quarta categoria del futbol estatal. L'equip que entrena Miguel Ángel Angulo ha perdut per 0-1 contra el Manresa en l'estrena en la Segona RFEF. El Mestalla ha dominat el partit, però la falta d'encert cara a porteria l'ha penalitzat en excés. El gol inicial de Noah ha sigut prou perquè els catalans s'emporten els tres punts de l'Antoni Puchades.

L'Hèrcules no passa de l'empat

A l'Hèrcules li ha tocat conformar-se amb un punt en la primera jornada de la segona temporada consecutiva en Segona RFEF. L'equip que entrenat Ángel Rodríguez no ha passat de l'empat a zero en el partit contra el Mallorca B, a pesar de disposar de les millors ocasions, especialment en la segona part. Però la falta de punteria ha evitat la victòria alacantina.

L'Atlètic Saguntí rescata un punt

L'Atlètic Saguntí ha aconseguit un bon punt en el debut en la quarta categoria del futbol estatal. L'equip que entrena Gerard Albadalejo ha merescut millor sort, però han vist com els insulars s'avançaven en el marcador poc abans del final. Nacho Ramón ha rescatat almenys un empat amb un gol en el temps afegit.

L'Alzira se'n va de buit de Badalona

L'Alzira tampoc ha pogut començar la temporada amb bon peu. L'equip que entrena Fran Alcoy, que repeteix en aquesta categoria per segona temporada consecutiva, ha perdut per 1-0 en la visita al Badalona. El gol de Daniel Hernández en l'equador de la represa ha sigut suficient perquè els catalans sumen els tres punts.

També et pot interessar

stats