La treta del porter de l'Argentina per a posar nerviós Yerry Mina en un penal

La selecció de l'Argentina es va classificar per a la final de la Copa Amèrica, on jugarà contra el Brasil

Emiliano Martínez para un penal a Yerry Mina en el partit entre Argentina i Colòmbia
Emiliano Martínez para un penal a Yerry Mina en el partit entre Argentina i Colòmbia / Joedson Alves (Efe)
07 de juliol 2021 - 10:08

El Brasil i l'Argentina es veuran les cares una nova vegada en un clàssic del futbol sud-americà i, com no podia ser d'altra forma, en la final de la Copa Amèrica.

Així, l'Argentina ha arribat a l'últim partit després de derrotar en els penals Colòmbia després d'un partit que va acabar en 1-1 al final dels 120 minuts, gràcies als gols de Lautaro Martínez i de Luis Fernando Díaz.

Durant la tanda de penals, el porter de l'Argentina, Emiliano Martínez, va utilitzar una tècnica molt curiosa per tractar de despistar els llançadors i que erraren la pena màxima.

En la retransmissió, que ha publicat en Twitter un usuari, es pot escoltar com durant els moments previs al xut, el porter tracta de desconcentrar el jugador dient-li de tot.

"Estàs nerviós", "a tu et conec" o "la pilota està un poc avant" són les frases que va utilitzar mentre el defensa de l'Everton col·locava la pilota en el punt de penal. A més, durant la carrera del jugador per a xutar, també s'escolta perfectament "compte, que et menge". Una tècnica que, finalment, va fer efecte, ja que va aconseguir parar-li el penal.

Però la història va més enllà, perquè, no content amb això, en un altre clip publicat per un altre usuari del programa que analitza el partit en el canal TyC Sports, es veu Leo Messi, excompany de Yerry Mina en el FC Barcelona, cridant-li "Balla ara", mentre el central colombià es retira alacaigut de l'acció.

També et pot interessar

stats