Tres valencianes en la prellista per al Mundial

Alexia Putellas, dues vegades Baló d'Or, torna després de la greu lesió al genoll

Les 30 convocades per Jorge Vilda
Les trenta convocades per Jorge Vilda / Selecció espanyola de futbol
12 de juny 2023 - 17:23

Jorge Vilda, seleccionador espanyol, ha anunciat la prellista de trenta jugadores per al Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda amb la presència de tres valencianes. L'equip que dirigeix Jorge Vilda debutarà en el torneig el 21 de juliol contra Costa Rica i posteriorment s'enfrontarà a Zàmbia el 26 de juliol i al Japó el 31 de juliol.

Fiamma Benítez i Enith Salón, del València; i la madridista Ivana Andrés formen part d'una convocatòria en què també està Alba Redondo, del Llevant.

La principal novetat en la llista és la tornada després de la lesió d'Alexia Putellas, actual Baló d'Or, i la presència de tres futbolistes de les quinze que van demanar no ser convocades mentre no se solucionaren alguns problemes en l'equip.

La roja es concentrarà del 19 al 23 de juny a Benidorm abans de viatjar a Madrid, Astúries i Dinamarca per a preparar la Copa del Món, que començarà el 20 de juliol i finalitzarà el mateix dia del mes d'agost.

La selecció espanyola iniciarà amb aquestes 30 jugadores, que posteriorment quedaran reduïdes a 23, la preparació per al Mundial. Prèviament disputarà diversos duels amistosos. D'ells ja estan confirmats un el 29 de juny contra Panamà en l'estadi Román Suárez Puerta d'Avilés (Astúries) i un altre contra Dinamarca a Copenhaguen el 5 de juliol.

També et pot interessar

stats