Tres en ratlla del Vila-real de Marcelino (3-2)

La nota negativa, els dos gols encaixats per l'equip quan guanyava 3-0 amb els gols de Baena, Morales i Comesaña

Comesaña i Baena celebren un gol contra el Panathinaikos
Comesaña i Baena celebren un gol contra el Panathinaikos / Andreu Esteban (Agència Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
30 de novembre 2023 - 23:07

Marcelino arribà a Vila-real sense prometre res. "No em dic Salvador, ni el meu cognom és Miracle", va dir. Però, amb tres victòries de tres partits i tres competicions, la profecia va pel camí de convertir-se en una realitat. El submarí groguet ha reflotat amb gols i bon joc, i l'aportació ofensiva d''el Comandant' Morales, que ha sigut també clau en el tres en ratlla del preparador asturià: en la Copa, en la Lliga i dijous en l'Europa League. En total, sis gols per a l'exgranota.

Això sí, l'altre gran objectiu de Marcelino és millorar els números defensius i el Vila-real ha tornat a rebre dos gols més, i un tercer que no ha pujat al marcador per fora de joc. Els dos gols grecs han tornat a fer patir per una nova decepció del Vila-real. 

Al Vila-real li ha costat entrar en calor. Una cabotada de Santi Comesaña, l'única anotació ofensiva dels de Marcelino. El Panathinaikós ha equilibrat el joc, però sense arribar a crear perill. L'exjugador de l'Elx, Rubén Pérez, amb una sabatada des de fora de l'àrea, l'única ocasió. 

Quatre minuts màgics

El Vila-real s'ha desfet de la superioritat grega amb el que millor sap fer: tocar el baló i eixir jugant des de darrere. Morales l'ha tastat des de fora de l'àrea. Li ha costat, però ha aparegut, avantsala dels gols. Àlex Baena ha aprofitat una assistència d'Ilias Akomach per a fer-ne el primer. Quatre minuts després, sabatada de Santi Comesaña, que aconsegueix el primer gol com a groguet, després d'una acció molt elaborada.

I al cap de dos minuts de la represa, el gol de José Luis Morales, assistit per Baena, que semblava tancar el partit. Res més lluny de la realitat. Primer esglai amb l'exgroguet Aitor Cantalapiedra, que ha marcat, però el VAR ha anul·lat el gol per fora de joc. El videoarbitratge ha tornat a aparéixer per al penal que ha obert el partit: Ionadinnis ha llançat al pal i Sebastián Palacios ha marcat en el rebuig. 

Ben Brereton ha pogut tornar a portar la tranquil·litat a La Ceràmica, però no ha encertat en posició immillorable. I en el minut 81, Fotis Ioannidis ha trencat la línia avançada dels de Marcelino per a batre Reina en el mà a mà. A partir d'aleshores, els nervis i set minuts d'afegit. En aquest temps, doble ocasió grogueta per a acabar de tancar el partit. Gerard Moreno i, sobretot Alberto Moreno, s'han trobat amb el porter italià Alberto Brignoli, amb una gran doble intervenció.

Novament, Ionnidis, autèntic maldecap de la defensa local, ha estat a punt de marcar en una contra en què la defensa del submarí ha tornat a mostrar debilitat. Però aquesta vegada Matteo Gabbia s'ha refet de l'error en el primer bot del baló i ha evitat que el davanter grec rematara a porteria. En el 97, una ràpida contra local ha deixat novament l'opció al futbolista xilé, que tampoc no ha pogut fer el quart.

També et pot interessar

stats