Tres punts d'or per al Castelló contra l'Albacete (3-0)

Els orelluts s'han imposat a un rival directe en la zona baixa i abandonen els llocs de descens.

Els jugadors orelluts celebren un dels gols del partit
Els jugadors orelluts celebren un dels gols del partit / Twitter: @LaLiga

Gran triomf del Castelló, que torna a la senda de la victòria i que obri distància amb l'Albacete, el cuer, en imposar-se per tres gols a zero en un partit on -aquesta vegada- sí que han trobat la tranquil·litat i el seny per a fer madurar el marcador. Primer amb un gol de penal, i després, a última hora, amb dues dianes del jugador que ha revolucionat el partit: Zlatanovic.

Es presumia un partit a vida o mort, perquè els dos equips transiten en la zona baixa de la taula, i el Castelló no es podia permetre una nova entropessada després de la derrota contundent per 3 a 1 de la setmana passada a Palma contra el Mallorca. Señé era la novetat més destacada d'un Castelló que eixia al terreny de joc amb més pausa i tranquil·litat que altres dies.

Després dels primers minuts de tempteig, els d'Óscar Cano feien un pas avant i tractaven d'obrir el joc sobretot per la banda esquerra, on Marc Mateu botava centrades des de lluny buscant César Díaz o Cubillas en el remat.

Díaz tenia una molt bona ocasió en enganxar una de les passades, però el baló anava als núvols. A la següent, el defensa de l'Albacete, Nico Gorosito, abatia Cubillas dins de l'àrea en xocar clarament la seua mà contra el rostre del 9 alb-i-negre. Marc Mateu no errava des dels onze. 1 a 0.

Golàs d'Zlatanovic

La represa ha sigut molt interessant, perquè en contra del que ha passat en partits anteriors, el Castelló no s'ha vist desbordat pel rival tot i que l'Albacete ha buscat almenys l'empat. Al voltant del primer quart d'hora de la segona, els manxecs han xafat l'accelerador i han inquietat l'arc de Campos. L'Albacete ha demanat penal en una acció molt pareguda a la de la màxima pena de la primera part però amb protagonistes oposats. En aquesta ocasió, Manu Fuster reclamava la falta dins de l'àrea per suposada espenta de Cubillas.

Señé ha pogut sentenciar -a soles- davant del porter de l'Albacete, però el baló ha anat fora. Quan més prop estava l'Albacete de l'empat, Óscar Cano feia entrar Zlatanovic, qui revolucionava l'atac i rematava l'Albacete. Primer amb un golàs des de fora de l'àrea, i ja en el descompte, aprofitant una gran assistència de Satrústegui.

En definitiva, tres punts vitals que situen els de la Plana en la posició 17 en la taula, fora dels llocs de descens, amb 18 punts.