Tres minuts fatídics condemnen el València (1-2)

Bordalás continua amb el seu malefici contra el Reial Madrid, que ara és nou líder de la Lliga.

Vinicius celebra un gol del Reial Madrid
Vinicius celebra un gol del Reial Madrid / Agència Efe

El València de José Bordalás ha encaixat la primera derrota en Lliga després de veure com el Reial Madrid, nou líder de la competició en solitari, li pegava la volta, en el tram final del partit, al primer gol marcat per Hugo Duro.

Amb la presència de quasi 30.000 espectadors a les graderies de Mestalla, els dos equips han oferit des del primer minut un duel intens que ha tingut conseqüències en forma de lesió.

A més de l'absència de José Luis Gayà en la convocatòria per molèsties musculars, els valencianistes Carlos Soler i Thierry Correia han hagut de ser substituïts abans del descans per diferents problemes físics. També el madridista Dani Carvajal ha abandonat el terreny amb molèsties.

En la segona part han arribat els gols. Hugo Duro, que era titular per primera vegada, ha vist com li arribava una pilota mal rebutjada d'un jugador del Reial Madrid i no ha desaprofitat l'oportunitat: tir dur amb l'esquerra per a batre Thibaut Courtois.

Però en els últims minuts del partit ha arribat la reacció dels d'Ancelotti: primer Vinicius, amb un tir que ha rebotat en un defensa del València, i després Karim Benzema, aprofitant-se d'una gran centrada del jugador brasiler.

Bordalás continua amb la seua maledicció contra l'equip blanc: en els nou partits en què s'hi ha enfrontat no ha guanyat. Amb el Getafe va perdre sis partits i només va aconseguir un empat en dos.

També et pot interessar

stats