Tres equips valencians de Segona B lluiten per evitar el descens

Castelló, València Mestalla i Alcoià han de puntuar per a mantindre's en la zona de permanència.

El Castelló està obligat a guanyar en el camp del Conquense.
El Castelló està obligat a guanyar en el camp del Conquense.

Penúltima jornada de la Segona B amb molt en joc. En la part alta, l'Hèrcules intenta reduir la distància del líder, l'Atlètic Balears. En la baixa, tres equips valencians, Castelló, València- Mestalla i Alcoià han de puntuar per a no caure en zona de descens. Tots els partits es juguen en horari unificat, a les 6 de la vesprada. 

L’Hèrcules visita el Miniestadi amb els deures fets, ja classificat per al play-off. Ara apura les opcions de poder aconseguir la primera posició. L'Atlètic Balears, el líder, està a cinc punts. L'Hèrcules està obligat a guanyar i que l'equip de les illes no aconseguisca la victòria a casa contra el Lleida. El tècnic Lluís Planagumà ha dit que no estarà pendent del que faça el Balears. 

El Villarreal B, que també té assegurat el play-off, rep a casa el València-Mestalla que necessita traure un bon resultat per a evitar caure en zona de descens.  

El filial del València té 40 punts, els mateixos que el Castelló que visita el cuer, el Conquense. La diferència entre els dos equips  és de tres punts i el partit serà una final en la qual els de Castàlia estan obligats a guanyar perquè la salvació continue depenent d'ells.  

Un altre duel en la part baixa enfronta el Peralada i l'Alcoià. El catalans ocupen llocs de descens i estan a un punt dels del Collao, situats en zona de promoció de permanència. A l'equip de Mario Barrera només li val un empat o una victòria perquè una derrota complicaria la continuïtat de l'Alcoià en la Segona B.

També et pot interessar

stats