Els tres equips valencians se la juguen a domicili

La Champions, l´Europa League i la permanència en joc contra el Sevilla, Las Palmas i el Getafe.

Primer entrenament de Paco López amb el Llevant

Un partit que pot influir en el Llevant és el que jugarà el Vila-real, diumenge a les 18.30 hores, a l´estadi Gran Canaria contra l´Unión Deportiva Las Palmas, que marca la ratlla del descens.

Els de la Plana volen retrobar-se amb el triomf després de dos derrotes seguides contra l´Eibar i el Girona.

En els últims sis partits, els de Calleja han sumat 4 punts de 18 possibles; curiosament el mateix registre que els canaris durant el mateix període.

El Submarí pot afrontar el partit fora dels llocs d´Europa League, si el Girona, que està a només un punt, guanya el Deportivo de la Corunya, a Montilivi.

Per a aquest partit, Mario és baixa per sanció, per la qual cosa Rukavina pot recuperar la titularitat; mentre que Javi Fuego, amb molèsties al turmell, és dubte per a entrar en una convocatòria, en què la novetat pot ser la tornada del davanter italià Nico Sansone. Una altra oportuna per a combatre la sequera anotadora que pateixen els de la Plana Baixa.

L´entrenador, Javi Calleja, ha demanat a la plantilla que s´oblide del passat i se centre en les onze jornades que queden fins a final de temporada per tal de classificar-se en llocs europeus.

Respecte al rival, ha dit que Las Palmas, davant la necessitat d´aconseguir la salvació i pel fet de jugar a casa, proposarà un partit obert en què serà clau la possessió.

El tècnic no desitja un partit d´anada i tornada.

També et pot interessar

stats