Tres equips valencians de les categories no professionals no estan al dia en els pagaments

L'Atlètic Saguntí, l'Acero i l'Olímpic de Xàtiva no compleixen les exigències econòmiques de l'Associació de Futbolistes Espanyols

Tres jugadors de l'Atlètic Saguntí, l'Acero i l'Olímpic de Xàtiva
Tres jugadors de l'Atlètic Saguntí, l'Acero i l'Olímpic de Xàtiva / À Punt Esports

Tres equips valencians formen part de la llista d'onze equips de Primera RFEF, Segona RFEF i Tercera RFEF que no estan al dia en els pagaments: l'Atlètic Saguntí, l'Acero i l'Olímpic de Xàtiva.

Segons l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), el termini de presentació dels pagaments corresponents a la temporada 21/22 va finalitzar aquest dijous, de manera que ja ha informat la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) perquè aplique les mesures pertinents recollides en el reglament.

Aquests clubs que no compleixen les exigències econòmiques de l'AFE corren el risc de patir la suspensió dels drets federatius, fet que implicaria no poder tramitar llicències fins a saldar el deute pendent.

Tot i això, l'Atlètic Saguntí, que ha pujat a Segona RFEF aquesta temporada, assegura que ha complit amb el pagament a tots els seus treballadors i creu que l'aparició en aquesta llista "es deu a un error". Segons el club, només falta per abonar una part de la prima d'ascens, i ja s'ha arribat a un acord amb els futbolistes, que han retirat les denúncies pertinents.

També et pot interessar

stats