Tres derrotes valencianes en la jornada 24 de la Lliga F

El Llevant, el València i el Vila-real no han sigut capaços de sumar cap punt

Els tres equips valencians de la Lliga F han perdut
Els tres equips valencians de la Lliga F han perdut / La Liga

La jornada 24 de la Lliga F ha deixat tres derrotes per als equips valencians. El Llevant ha perdut 1-0 contra el Madrid CFF, l'Atlètic de Madrid ha derrotat 6-2 el València i el Vila-real ha caigut 1-2 contra el Granadilla Tenerife.

L'equip granota ha patit la quarta derrota de la temporada i veu com el Reial Madrid es torna a escapar a tres punts en la lluita pel segon lloc. Un solitari gol de Kundananji només començar la represa ha sigut suficient perquè les madrilenyes sumen els tres punts.

El València ha perdut 6-2 contra l'Atlètic de Madrid en un partit en què ha arribat a empatar a un, però tres gols de les madrilenyes en sis minuts han sentenciat el duel. Els gols de l'equip de Jesús Oliva els han marcat Fiam i Kerrly. Aquest resultat acosta l'Atlètic de Madrid a set punts del Llevant, en la lluita per la tercera plaça.

Tampoc ha pogut traure res positiu el Vila-real de la visita del Granadilla a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. Shiela Guijarro ha avançat les groguetes només començar, però les visitants li han pegat la volta de seguida, amb dos gols en un minut. Tot i que ho han seguit intentant, les de Sara Monforte no ha aconseguit almenys l'empat i es mantenen a tres punts de la zona de descens.