Tres anys després, la selecció espanyola sub-21 torna a Castàlia

L'estadi municipal de Castàlia serà l'escenari del partit classificatori per a l'Eurocopa del 2021 que disputarà la selecció espanyola sub-21 contra Montenegro.

L'Estadi Municipal de Castàlia
L'Estadi Municipal de Castàlia / CD Castellón

La selecció espanyola sub-21 disputarà a l'estadi municipal de Castàlia el primer partit oficial que el combinat de Luis de la Fuente jugarà a Espanya després de proclamar-se el passat mes de juny campió d'Europa.

Serà el 10 de setembre quan el terreny de joc castellonenc acollirà el duel que el combinat estata jugarà contra Montenegro, partit classificatori per a l'Europeu 2021 que se celebrarà a Hongria i Eslovènia i on Espanya defendrà el títol aconseguit contra Alemanya. Abans, el 6 de setembre, les joves perles internacionals obriran el camí de la classificació per a la competició continental al Kazakhstan.

Estava previst que el partit es disputara a les noves instal·lacions del Camilo Cano de la Nucia però, finalment, serà Castàlia l'estadi que rebrà la selecció tres anys després que ho fera per última vegada. Aquell partit, celebrat l'1 de setembre del 2016, va finalitzar amb golejada per 6-0 a San Marino, un equip aleshores dirigit pel tècnic Albert Celades.

Tres anys més tard, amb la remodelació a l'estadi castellonenc, hi haurà l'oportunitat de viure en directe un partit oficial de la RFEF. L'enfrontament entre Espanya i Montenegro serà a les 19:45 hores.

Aquesta serà la tercera vegada que Castelló serà seu d'un partit de la selecció sub-21, que també l'any 1996 va visitar Castàlia en un partit entre Espanya i la desapareguda Iugoslàvia, que va finalitzar amb victòria del combinat espanyol.

També et pot interessar

stats