Tot es manté igual per a l'Elx i el Vila-real B

El duel a la part alta entre l'Elx i el Vila-real B ha acabat amb un empat.

L'Hèrcules ha perdut al camp del penúltim classificat
L'Hèrcules ha perdut al camp del penúltim classificat / Hèrcules CF

Només hi ha hagut una victòria dels equips valencians en Segona B, la del Mestalla, que ha derrotat el líder, el Mallorca. El Vila-real B i l'Elx, el dos equips que estan en segon i en tercer lloc, respectivament, han empatat a 0. L'Hèrcules ha perdut contra el penúltim, el Balears. El Saguntí continua sense puntuar i ha caigut a Eivissa.

El València Mestalla se situa a quatre punts de la zona d'ascens per haver guanyat al Mallorca. Un penal en el minut 16 i el gol de Fran Villalba en el 27 han donat l'avantatge al filial. El Mallorca ha reaccionat en la segona part i, després d'acurtar distàncies, ha jugat amb intensitat per a igualar el rival. El Mallorca redueix la distància que tenia sobre els oponents i només ha tret tres punts dels últims sis partits.

Empat entre l'Elx i el Vila-real B

Al Martínez Valero han jugat els dos equips valencians millor classificats: l'Elx, tercer, i el Vila-real B, segon. L'empat manté la diferència d'un punt a favor del filial groguet. Hi ha hagut ocasions per als dos equips, però el Vila-real ha tingut les més clares.

L'internacional sub-19 i jugador groguet Manu Morlanes s'ha lesionat al final del partit i ha sigut retirat en llitera.

El camp de l'Elx ha registrat la millor entrada de la temporada, amb més de 8.000 espectadors.

L'Hèrcules cau contra el penúltim

L'Hèrcules ha perdut una altra ocasió per a acostar-se a la part alta de la taula. L'equip alacantí ha eixit derrotat del camp de l'Atlètic Balears, penúltim classificat amb un gol quan faltaven 20 minuts per al final del joc.

En este partit també hi ha hagut una jugada polèmica en contra del conjunt herculà: un gol anul·lat en la segona part a David Torres per fora de joc, que l'hauria avançat al marcador. En la segona volta ha guanyat un partit fora de casa al camp del cuer. Es queda en novena posició, a 8 punts de la promoció d'ascens i 6 de la de descens.

Quarta derrota consecutiva del Saguntí

El Saguntí baixa a zona de perill i està a tres punts de la promoció de descens. No ha tret cap punt dels últims quatre partits. A Eivissa, contra el Peña Deportiva, s'ha avançat prompte al marcador, en el minut 2. El quadre balear ha remuntat el partit i s'ha imposat per 3 a 1.

L'últim partit que va guanyar l'Alcoià va ser a casa del Vila-real B. En els últimes huit jornades no coneix la victòria. Figura com l'equip que menys gols ha marcat en la segona volta, amb sis dianes, i es troba a tres de la promoció de descens. Contra el Badalona, l'equip en millor forma del grup, ha tret un empat a 0.

El mateix resultat que l'Ontinyent en la visita al camp del Peralada. L'equip de la Vall d'Albaida ja suma cinc jornades seguides sense guanyar. En les últimes ha descavalcat de la part alta de la classificació i ara ocupa la huitena posició, amb un punt més que l'Hèrcules.