El Torrent s'endú el duel autonòmic contra l'Hèrcules (2-1)

El Mestalla abandona la zona de descens després de derrotar 0-3 la Penya Independent

Dos jugadors del Torrent tracten de robar-li la pilora a un de l'Hèrcules
Dos jugadors del Torrent tracten de robar la pilota a un de l'Hèrcules / Twitter: @cfhercules

La vintena jornada de Segona Federació ha deixat tres victòries valencianes: les aconseguides pel Torrent en el duel autonòmic contra l'Hèrcules (2-1), el València Mestalla contra el Penya Independent (0-3) i l'Oriola contra l'UCAM Múrcia (0-2). De la resta dels valencians, només La Nucia ha aconseguit sumar, després d'empatar a Formentera (2-2).

Triomf del Torrent en el duel autonòmic

El Torrent ha aconseguit la tercera victòria en les quatre últimes jornades després de derrotar l'Hèrcules per 2-1 en el duel autonòmic valencià de la jornada. Quim Araújo, en els minuts finals del primer temps, i Uri, en l'equador de la represa, han avançat l'equip de Vicente Mir. La reacció dels de Rubén Torrecilla ha arribat massa tard, ja que Coscia ha marcat en el minut 90.

Aquest resultat deixa els torrentins setens, a quatre punts de la zona de play-off d'ascens. Per contra, la tercera derrota consecutiva fa caure els alacantins fins al quart lloc, i es queden a tres punts del lideratge.

El Mestalla ix de la zona de descens

El València Mestalla ha encadenat la segona victòria seguida després de derrotar 0-3 el Penya Independent. Borja Calvo i Mario Domínguez han avançat els de Miguel Ángel Angulo en la primera part i novament Borja Calvo ha sentenciat el duel ja en la represa. Amb aquest resultat el filial valencianista es queda amb 24 punts, fora de la zona de descens a tercera RFEF.

L'Oriola es retroba amb el triomf

L'Oriola s'ha retrobat amb la victòria tres jornades després. L'equip entrenat per Sergi Guilló ha derrotat 0-2 l'UCAM Múrcia amb dos gols en la represa de Mendi i Bellari. Aquest resultat permet els del Baix Segura allunyar-se sis punts de la zona de descens.

La Nucia rescata un punt a Formentera

La Nucia ha rescatat un punt a Formentera (2-2), en un partit que anava perdent 2-0 en el minut 85. Els gols de Juan Delgado i Adrián León en el tram final del duel han servit almenys per a empatar. Però l'equip de Mario Cartagena necessita sumar-ne tres per a abandonar l'últim lloc de la taula i mantindre viva l'esperança de la permanència.

Derrotes de l'Alzira i l'Atlètic Saguntí

L'Alzira i l'Atlètic Saguntí han patit dues derrotes en les respectives visites a dos equips de la part alta de la taula, el Lleida i el Badalona.

L'equip de la Ribera Alta ha caigut 3-1 contra el líder del grup tercer, en un partit que ha quedat vist per a sentència en el descans, amb el 3-0 a favor dels catalans. Palacín, en l'equador de la represa, ha maquillat el resultat. Tot i la derrota, l'equip de Marc García es queda tres punts per damunt de la zona de descens.

L'Atlètic Saguntí no ha pogut traure res positiu de la visita al Badalona, tot i avançar-se en el marcador. Un gol d'Espínola en pròpia porta ha avançat els de Sergi Escobar, però els catalans han capgirat el marcador en a penes quinze minuts. La segona derrota seguida fa caure els saguntins a la zona de descens a tercera RFEF.