El Torrellano acompanya el Callosa a la Tercera RFEF (1-2)

Amb un inici vibrant de la segona part ha superat el Rayo Llíria

El Torrellano ascendeix a Tercera RFEF

L'Athletic Club Torrellano és nou equip de la Tercera RFEF. Després de guanyar el Rayo Llíria (1-2) en la segona de les finals per l'ascens que s'estan disputant a Xàtiva, acompanyarà el Callosa Esportiva, equip provinent també del grup sisé de la preferent valenciana, en la nova cinquena categoria del futbol espanyol.

Amb dos gols en el primer quart d'hora després del descans, l'equip il·licità s'imposava al del Camp de Túria, que marcava un gol en el tram final. El Torrellano es va classificar per a aquesta fase final com a segon del seu grup. Per a arribar a la final va fer bo el solitari gol del partit d'anada contra el CFI Alacant i es va classificar per a la final després d'haver empatat a zero a l'Antonio Solana.

L'últim equip que ascendirà a la nova Tercera RFEF eixirà del duel que enfrontarà la pròxima setmana el Bunyol i el guanyador de l'eliminatòria entre el Castelló B i l'Utiel, que va haver de ser suspesa pels diversos positius en coronavirus de diferents jugadors de la plantilla castellonenca. En el partit d'anada, el filial orellut va guanyar 1-2 a Utiel i la tornada, a Orpesa, es jugarà aquest dilluns a les 18:30 hores.

En la nova cinquena categoria del futbol estatal, la Tercera RFEF, el Torrellano i el Callosa jugaran amb els equips de l'antiga tercera que aconseguiren la permanència: el Roda, l'Elx Il·licità, l'Atlètic Saguntí, el Benigànim, el Recambios Colón, el Jove Espanyol de Sant Vicent, el Silla, l'Olímpic de Xàtiva i el Vila-real C, l'Hèrcules B, la Vila Joiosa, l'Acero i el Torrent. I també l'Atzeneta, l'Oriola i el València Mestalla, que han baixat de Segona B.

També et pot interessar

stats