La tornada del públic als estadis, oxígen per als clubs i l'afició

Els governs autonòmics hauran de limitar el nombre d’espectadors que poden omplir les graderies

La tornada del públic als estadis, oxígen per als clubs i l'afició

L’anunci de la tornada de públic als estadis i pavellons era molt esperat per l’afició i també per als clubs, però ara queden alguns dubtes per resoldre. El principal és saber quin serà l’aforament permés. Aquesta decisió correspon als governs autonòmics, que hauran de delimitar el nombre d’espectadors que poden omplir les graderies.

L’ús de la mascareta serà obligatori als pavellons per tractar-se d’espais tancats. Per contra, als estadis de futbol a l’aire lliure, el públic se la podrà llevar sempre que es respecte la distància de seguretat d’un metre i mig entre persones.

El que sembla difícil serà veure estadis amb l'aforament al 100%. La decisió serà clau per als clubs, ja que podran recuperar els ingressos que genera l'assistència de públic. Alguns com el Llevant o el Vila-real ja han llançat la campanya d'abonaments. Uns altres, com l'Elx i el València, esperen a conéixer la lletra menuda d'una normativa sobre la qual també s'han de pronunciar els responsables de sanitat autonòmics. Oxigen per a l'economia i també per a una afició que podrà tornar a veure el seu equip en directe.

També et pot interessar

stats