Tornada amb avantatge per al Vila-real B i l'Elx

El Vila-real B i l’Elx juguen dissabte a casa l’eliminatòria de tornada de l’ascens a Segona. Els dos tenen el resultat a favor.

El filial groguet i l'Elx juguen a casa la tornada de la fase d'ascens
El filial groguet i l'Elx juguen a casa la tornada de la fase d'ascens / Sonia Arcos

El filial groguet disputa al Miniestadi el partit contra el Bilbao amb un avantatge d’1-3 en el primer partit. L’Elx va guanyar per la mínima, 0-1, al camp del Múrcia.

El Vila-real B no es fia del resultat de l’anada, per això tant el cos tècnic com els jugadors estan mentalitzats per a oblidar l’avantatge que porten i disputar el partit  contra el Bilbao Athletic com si fóra a partit únic.

El conjunt basc ha de marcar dos gols per a capgirar la primera ronda de l’ascens a Segona. A la Ciutat Esportiva han treballat durant la setmana, els xuts a baló parat i l’estratègia defensiva per a intentar que no els marquen. Deixar la porteria a zero és un dels objectius per al partit de demà. El tècnic, Miguel Álvarez, ha dit que vol que el seu equip siga fidel al seu estil i que intentaran marcar un gol com més prompte millor per tal de decantar definitivament l’eliminatòria. No hi estarà Raba, que una vegada acabada la temporada jugant amb el primer equip, ha passat al filial per a reforçar-lo. El davanter s’ha ressentit d’un esquinç de turmell que va patir en el partit entre el Dépor i el Vila-real. Tampoc hi estarà per prevenció Leo Suárez tot i haver rebut aquesta setmana l’alta mèdica del trencament de lligaments del genoll.

El filial groguet i l'Elx juguen a casa la tornada de la fase d'ascens Vila-real CF

L’Elx no es fia de l’avantatge contra el Múrcia

L’Elx afronta la tornada al Martínez Valero amb un gol d’avantatge, el que va aconseguir Benja en la segona mitat. Tot i això l’equip no es fia i vol ser el dominador, és a dir tindre la possessió de la pilota, tal com va fer a la Nueva Condomina. 

El tècnic franjaverd, Pacheta, ha dit que l’equip ha de saber llegir el partit, prendre bones decisions, no deixar metres i tot passa per estar molt vius en cada jugada.

L’afició pot ser determinant en el transcurs del partit, per això la Federació de Penyes animarà des de les graderies amb bombos i espera que el públic no pare d’espentar l’equip. És calcula que hi acudiran unes 20.000 persones a l’estadi del Martínez Valero, on també  viatjaran prop de 3.000 seguidors del Múrcia. La Comissió Antiviolència ha declarat el partit d’alt risc, com ja va fer en l’anada.  L’Elx no perd a casa des de el primer partit de la segona volta i des de març, quan es va incorporar Pacheta, l’equip il·licità està invicte. 

També et pot interessar

stats