Reina deixa el Vila-real i torna el dilema de la porteria

La direcció esportiva haurà de triar un segon porter per a competir amb Jorgensen

Informació a partir del minut 8

En el Vila-real, la porteria torna a ser un dilema per a la pròxima temporada. L'adeu de Pepe Reina deixa una plaça buida per a competir amb Jorgensen. Un any en l'elit li ha permés allunyar els dubtes que l'envoltaren en l'inici del campionat, la trajectòria ha cridat l'atenció d'equips de la Premier. Wolverhampton, Chelsea i, sobretot, el Newcastle, el tenen en la lupa. La seua clàusula, 40 milions, però de moment no hi ha cap oferta formal. El Vila-real, però, confia en el danés. Amb 22 anys és una aposta de futur. 

Ben diferent és la situació de Pepe Reina. L'edat, 41 anys, és un obstacle per a continuar com a acompanyant de Jorgensen. La seua eixida sembla clara tenint en compte el seu desig d'ajornar la retirada una temporada més abans de penjar els guants, mentre completa la formació com a entrenador.  

L'adeu que obri la porta del dilema de la porteria: confiar en Iker Álvarez, el porter del filial, o fitxar un porter amb més trajectòria. D'entrada Iker farà la pretemporada amb el primer equip. Un període clau perquè Marcelino prenga la decisió definitiva, amb vista a una campanya sense competició europea en què el pressupost del futur projecte serà inferior.

També et pot interessar

stats