De Torino a Mestalla insisteix a impedir que el València siga el promotor del nou Mestalla

L'associació ha fet una roda de premsa per a explicar la situació aquest divendres

Imatge de la roda de premsa de De Torino a Mestalla
Imatge de la roda de premsa de la plataforma De Torino a Mestalla

L'associació De Torino a Mestalla continua amb la campanya per tractar de fer fora del València CF a Meriton. Aquest divendres, en una extensa roda de premsa amb membres com el president Juan Martín Queralt, l'advocat de l'associació Pedro Delgado o el president de l'Agrupació de Penyes Valencianistes, Fede Sagreras, han insistit en el fet que les institucions han de deixar de donar "oxigen a Meriton".

La plataforma assegura que vol fer més pressió a Peter Lim des de diversos fronts: institucional, econòmic i jurídic.

Per això, han explicat que recorreran la decisió de la Generalitat de caducar l'ATE de Mestalla, fet que podria obrir la possibilitat a la circumstància que hi haja un canvi de promotor per a tractar de finalitzar les obres del nou estadi de Mestalla al més ràpid possible.

Des del punt de vista econòmic, els membres de De Torino a Mestalla també han assegurat que s'han reunit amb Bankia per a buscar solucions financeres per tal que el valencianisme puga recuperar el club.

Finalment, respecte a les administracions públiques, amb qui han sigut molt crítics, també els han exigit que no es tornen a reunir amb Meriton.

També et pot interessar

stats