Torí dictarà sentència (1-1)

Parejo ha empatat en la segona part el gol de Dusan Vlahovic, al cap de 34 segons de joc

El migcampista francés del Vila-real Etienne Capoue s'escapa de Mattia De Sciglio, de la Juventus
El migcampista francés del Vila-real Etienne Capoue s'escapa de Mattia De Sciglio, de la Juventus / Domenech Castelló (Agència Efe)

Vila-real i Juventus firmen una treva en l'anada dels huitens de final de la Champions League, disputada a l'Estadi de la Ceràmica. El flamant fitxatge dels italians, el serbi Dusan Vlahovic, ha avançat els visitants mentre que Dani Parejo, després d'una passada d'Étienne Capoue, ha empatat l'eliminatòria.

Els dos gols han arribat en dues de les escasses ocasions en les quals han quedat en evidència les defenses, tot i que, en termes generals, han superat als atacs en el conjunt del partit. L'equip groguet ha sigut millor en el primer període, contra un rival conservador, mentre que en la represa la Juventus ha pressionat més amunt, dificultant el joc ofensiu del conjunt d'Unai Emery, encara que ha sabut trobar una opció per a anivellar el partit.

El partit de tornada es disputarà al Juventus Stadium de Torí, on el Vila-real, amb l'eliminació del valor superior dels gols en camp contrari, haurà de guanyar per a classificar-se per als quarts de final de la màxima competició continental. Els precedents estan equiparats: el conjunt groguet ha superat aquesta ronda en les dues ocasions anteriors que va arribar, mentre que Unai Emery, sis vegades campió de l'Europa League, ha sigut incapaç de superar la ronda de huitens en la Lliga de Campions.

També et pot interessar

stats