Tito Blanco: “Campaña té un perfil que es podria adaptar al Barça”

El candidat a secretari tècnic del Barça i exdirector esportiu del Llevant ha estat en el programa Línia de fons d'À Punt Mèdia.

El candidat a la secretaria tècnica de Barça, Tito Blanco

Vicente Blanco Sánchez, més conegut com a Tito Blanco, candidat a la secretaria tècnica del Barça per Víctor Font, i exjugador i exdirector esportiu del Llevant, ha estat en el programa Línia de fons de la ràdio d'À Punt Mèdia en què ha explicat les claus de la seua proposta per al club català.

Blanco ha dit que Xavi Hernández, a qui tenen com a principal candidat a la banqueta culé, seria qui prendria l'última decisió sobre Messi i qui seria l'encarregat de fer-lo recapacitar perquè es quedara al Barça.

En matèria de fitxatges, l'exjugador ha apuntat que un dels que millor es podria adaptar al sistema Barça seria Campaña. “És un jugador que està en la seua maduresa i té característiques”, ha matisat.

Blanco no ha amagat el seu orgull pel treball fet quan va ser director esportiu del Llevant en què va ser el principal valedor de l'arribada de Paco López, amb qui es va entrevistar quan va arribar al club.

A qui també està actualment lligat l'exjugador llevantinista és al València CF. El seu fill, Àlex Blanco, acaba de renovar fins a juny de 2022 com a jugador del primer equip després d'haver disputat deu partits amb aquest. El dubte sobre si podrà fer una carrera de nivell en el futbol professional ha assegurat que depén en primer terme del club, que haurà de ser el que veja quin recorregut volen que hi tinga. “S'ha quedat en el València perquè el míster l'ha valorat, està en els seus peus i cap el fet de poder tindre una carrera”, ha sentenciat.

També et pot interessar

stats