El Tenerife desconnecta a l’Elx (1-0)

Segona derrota consecutiva dels de Pacheta, que no han trobat en cap moment la capacitat per a generar ocasions clares.

Jonathas cau en una acció amb Alberto, central del Tenerife
Jonathas cau en una acció amb Alberto, central del Tenerife / La Lliga

L’Heliodoro Rodríguez López continua sent un es escenari maleït per a l’Elx. De les últimes 14 visites, cap victòria. El partit ha estat marcat per l’acció d’estratègia del Tenerife de primer moment. Milla ha tret un córner que ha prolongat des de la frontal Álex Moreno. Dani Gómez, lliure de marca, ha batut Edgar Badia. El davanter estava habilitat per Josan, que no ha tirat la línia del fora de joc com la resta de companys.

A partir d’ahí els de Pacheta han tractat de tindre més vocació ofensiva. Ara bé, tot era més cor i voluntat que perill reial. Sense ocasions semblava molt complicat fer mal a l’equip insular. Fins i tot, Edgar Badia ha fet intervencions de mèrit per tal d’evitar el segon gol. Si no fora per ell, el marcador haguera sigut més inflat.

En la segona part Pacheta ha donat entrada a Iván Sánchez i també a Jonathas. Amb jugadors de projecció més ofensiva l’Elx gaudit d’alguna arribada, sobretot del brasiler. En tot cas, tampoc han servit per a posar en problemes a Ortolà. El partit ha mort en territori tinerfeny perquè ha sigut quan més ha arriscat l’Elx.

És la segona derrota consecutiva de l’Elx. Són setmanes sense puntuar fan que els que venen per darrere en la classificació pressionen els il·licitans. Ara hauran de recuperar la seua millor versió en la visita del Numància. Els sorians lluiten també per les posicions de play-off d’ascens a Primera. Per a este partit Pacheta perd per sanció a Gonzalo Verdú i Ramón Folch.

També et pot interessar

stats