El temps afegit salva el València (2-0)

Dos gols en els últims instants del partit donen la victòria contra un Celta que ha jugat mitja hora amb deu.

Manu Vallejo celebra amb ràbia el primer dels gols del València
Manu Vallejo celebra amb ràbia el primer dels gols del València / Efe

Dos jugadors que han eixit des de la banqueta han donat un triomf in extremis al València contra el Celta. Els de Javi Gracia, que hui tampoc ha pogut dirigir l'equip des del terreny de joc per sanció, s'allunyen del descens i deixen arrere la mala imatge de Valdebebas.

Cap dels dos equips ha creat ocasions de gol durant la primera part. L'única acció destacable en el primer acte ha sigut un gran gol de Daniel Wass en el minut 22, anul·lat per fora de joc de l'internacional danés.

Després del pas pels vestidors, el València ha eixit amb més verticalitat. Ho ha intentat el serbi Uroš Račić amb un xut des de dins de l'àrea, però li ha pegat malament al baló, i després ha arribat la jugada polèmica del partit. Una gran passada de Lee Kang-in a Maxi Gómez ha sigut interceptada pel porter del Celta, Rubén Blanco, que ha colpejat el turmell de l'uruguaià en la seua estirada. El VAR ha avisat l'àrbitre, que, després de veure la repetició, ha expulsat Blanco.

Amb superioritat numèrica en el marcador, els de Mestalla han tractat de tindre també superioritat en el marcador, però la falta d'encert i l'acumulació de jugadors del Celta defensant han mantingut l'empat a zero fins al minut 90. Per la revisió de la jugada de l'expulsió i els canvis, l'àrbitre ha afegit set minuts.

Uns set minuts en què al València li ha donat temps a marcador dos gols. Primer Manu Vallejo, revulsiu novament des de la banqueta, ha aprofitat una altra assistència del coreà Kang-in per a superar amb un xut suau el porter Iván Villar, que havia entrat després de la roja al seu company. I tres minuts després, el francés Kevin Gameiro, que també havia entrat en la segona part, ha sentenciat el partit quan el Celta buscava l'empat a la desesperada.

També et pot interessar

stats