La temporada 2021-2022 del València CF arranca amb les proves mèdiques

Diversos jugadors com Cillessen, Racic o Yunus Musah, entre altres, han acudit a les instal·lacions de Paterna per a sotmetre's a una revisió

El València CF passa les revisions mèdiques

La temporada 2021-2022 del València arranca aquest dimecres 7 de juliol amb les proves mèdiques. Des de primera hora del matí, diversos jugadors de la primera plantilla han acudit a les instal·lacions esportives de Paterna, on se'ls ha sotmés a revisió. Entre ells estaven jugadors com Cillessen, que no ha jugat l'Eurocopa per haver donat positiu en coronavirus i que està pendent del seu futur; Yunus Musah, que no jugarà la Copa Or amb la selecció dels Estats Units; o altres jugadors com Correia, Vallejo, Racic, Piccini o Lato.

A Paterna també ha estat el nou entrenador del València, José Bordalás, que ha acudit per a presenciar les proves i per a continuar treballant en la nova temporada.

Plantilla sense fitxatges

De moment, de tots els jugadors que han anat a passar proves a la Ciutat Esportiva de Paterna, cap d'ells era una nova incorporació. De fet, l'equip continua treballant per buscar jugadors que s'adapten a la realitat econòmica i esportiva del club.

Aquest dimecres, el president del Getate, Ángel Torres, ha reconegut que el passat dilluns es va reunir amb el president del València CF, Anil Murthy, i amb el director esportiu de l'entitat, Miguel Ángel Corona, on li van preguntar tant pel migcampista Mauro Arambarri, com pel defensa del segon equip madrileny, Juan Iglesias.

Torres, coneixedor de les penúries econòmiques del València els va remetre a la clàusula dels jugadors i no els ho posarà gens fàcil, perquè, a més, considera que el València tampoc té "molta cosa" per a oferir, en clara referència als jugadors que ara per ara tenen en la plantilla per a canviar.

També et pot interessar

stats