La televisió d’À Punt retransmetrà el Múrcia-Castelló

El partit, que es juga el dissabte 4 de maig a les 16:00 hores, podria suposar l'ascens de l'equip alb-i-negre a Segona Divisió

De Miguel celebra el gol contra el Múrcia a Castàlia
De Miguel celebra el gol contra el Múrcia a Castàlia / CD Castelló

La televisió d'À Punt retransmetrà en directe el partit entre el Reial Múrcia i el CE Castelló, corresponent a la jornada 35 del grup segon de Primera RFEF. Es tracta d’un enfrontament clau que podria suposar l'ascens de l'equip alb-i-negre a Segona Divisió. La cita serà el dissabte 4 de maig a les 16:00 hores, amb la narració de Raül Pina i els comentaris de Javier Subirats.

L'equip entrenat per Dick Screuder arriba al tram final de la temporada en una posició de privilegi. El Castelló és líder destacat del grup segon de Primera RFEF, amb huit punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Còrdova, quan només en queden quinze en joc.

La visita a l'estadi Enrique Roca de Múrcia serà la primera oportunitat dels alb-i-negres per a tornar a la categoria de plata del futbol espanyol quatre temporades després. El conjunt ‘orellut’ necessita que els cordovesos perden a casa contra el Màlaga este cap de setmana i guanyar els dos pròxims partits, a contra el Melilla, a Castàlia i fora, contra els murcians.

À Punt continua donant suport als esdeveniments i protagonistes més destacats del món de l’esport en el moment més important de la temporada.

També et pot interessar

stats