Tebas: "Peter Lim és una muntanya russa a València"

El màxim dirigent de LaLiga s'ha referit a la situació del club de Mestalla

El president de LaLiga, Javier Tebas
El president de LaLiga, Javier Tebas

La situació del València CF amb Peter Lim com a màxim mandatari continua deixant titulars. Aquest dimecres ha sigut el president de LaLiga, Javier Tebas, qui s'ha volgut referir a aquesta.

Tebas ha assegurat que Peter Lim "és una muntanya russa" perquè va arribar com el gran salvador de l'equip, se'l va criticar anys després, es va deixar de parlar d'ell amb la consecució de la Copa del Rei de 2019 i que després va tornar a ser molt criticat.

En aquest sentit, el mandatari ha dit que s'ha d'agafar les coses amb perspectiva i ha explicat que part de la culpa de la situació la té la pandèmia de la covid. "Just l'any que va deixar de jugar la Champions League, va ser el mateix que la covid. Deixes d'ingressar 70 milions de la competició i la resta per altres aspectes com la venda d'entrades. Tot això va sumar 120 milions en un pressupost d'un equip de 180", ha explicat. De la mateixa manera, Tebas ha comparat el València amb la situació que també està vivint el Barça en l'àmbit econòmic.

Sobre l'aspecte esportiu, el president de LaLiga també s'ha referit al fet que la competició està cada vegada més igualada i que no només el València té problemes, sinó també altres com el Sevilla.

Finalment, Javier Tebas, ha fet un al·legat perquè el club solucione la situació i que ho faça amb Peter Lim o sense.

També et pot interessar

stats