Tebas ix al rescat de Peter Lim

El president de la Lliga analitza la crisi institucional i social del València CF.

Javier Tebas, president de la Lliga

En una entrevista en el magazín FutbolJobs, Javier Tebas ha definit la relació de Peter Lim amb el valencianisme com “una muntanya russa” en què ara crucifiquen el màxim accionista “els que l'aplaudiren fa anys”. El president de la Lliga de Futbol Professional, que va ser uns dels qui animà Lim a aconseguir la majoria accionarial del club de Mestalla, assegura que l'arribada de Meriton Holdings al València CF no ha sigut el detonant de cap crisi. Amb el seu estil directe ha dit, “no vull donar noms de presidents del València que han sigut un desastre i no arriben ni a la sola de la sabata al senyor Lim”.

En aquest sentit, el president de la Lliga insisteix a declarar la seua sorpresa perquè "quan arriba el senyor hi havia 25.000 persones aplaudint a l'estadi el senyor Lim. Açò és una muntanya russa perquè després caigué a terra. Amb Mateu Alemany i Marcelino tornaren a pujar i tornaren a aplaudir".

El màximp responsable del futbol professional espanyol ha recordat que "el València ha fet el que calia fer, abaratir la plantilla, traure jugadors i competir" després de superar el que, segons el responsable de la Lliga, ha sigut "una doble pandèmia: la de la Covid i l'esportiva després de no classificar-se l'equip per a jugar la Lliga de Campions, un fet que ha suposat la pèrdua de més de 120 milions d'ingressos".

En vista d’aquesta conjuntura, Tebas sol·licita a la societat valencianista paciència, ja que la situació actual requereix més reflexió. "Des de la Lliga no deixem que els clubs entren en bucle de perdre diners constantment". A més, afegeix el president dels clubs: "Pensar que aquest any el València viu una situació normal no és l'anàlisi adient del que està passant".

També et pot interessar

stats