Tebas insta la Generalitat i l'Ajuntament de València a donar el vistiplau al Nou Mestalla

El president de la Lliga dona suport al club i qualifica el projecte presentat com "a molt complet"

Tebas parla sobre el Nou Mestalla

El president de la Lliga, Javier Tebas, ha instat les institucions implicades, la Generalitat i l'Ajuntament de València, a donar el vistiplau al projecte presentat pel València CF per a acabar el Nou Mestalla. En paraules de Tebas, "és un projecte molt complet que suposarà un pas més en el desenvolupament estatal i internacional del club", i que té el beneplàcit de la Lliga.

Segons el president de la competició lliguera, fins que les institucions autoritzen les obres, el club només pot esperar en silenci. "Confiem que tots els implicats, institucions, mitjans de comunicació i en general la societat valenciana espenten en pro de la consecució d'aquest estadi tan necessari per al club i beneficiós per a tots”.

Tebas ha aprofitat l'ocasió per a exposar les bondats de LaLiga Impulso, l'acord amb el fons CVC. Així, ha explicat que aquesta injecció econòmica als clubs serveix per a propostes com les del Nou Mestalla, "serioses, financerament sostenibles i que generaran un impacte positiu tant a la ciutat com a la regió i la ciutadania".

El president de la Lliga ha recordat que el València CF treballa molt temps amb un projecte que suposarà una millora de les prestacions i capacitat respecte de les oferides per l'actual Mestalla. I, segons ell, el club només necessita que s'ultimen els permisos necessaris per a convertir-lo en una realitat quant més prompte millor. El vistiplau de les institucions "permetrà començar les obres l'últim trimestre d'aquest 2022 i portar-les a terme l'any 2024", segons ha dit.

També et pot interessar

stats