Tebas: "Cal respectar els drets dels hotelers que paguen per emetre en exclusiva el futbol"

El president de l'LFP parla sobre la negativa d'instal·lar pantalles gegants a Elx.

Javier Tebas, Ciutat Esportiva d'Elx
Javier Tebas, Ciutat Esportiva d'Elx

El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, ha comentat a À Punt Mèdia la polèmica sobre la negativa a instal·lar una pantalla gegant a l'estadi Martínez Valero per a seguir en directe la tornada de la ronda final d'ascens a la Segona Divisió. Aquest enfrontament es disputa dissabte entre el Villarreal B i l'Elx a la ciutat esportiva grogueta.

El dirigent s'ha refermat en la negativa al fet que el partit puga seguir-se en directe a través d'una pantalla gegant instal·lada a l'estadi Martínez Valero, com pretenien l'Ajuntament de la ciutat i l'Elx Club de Futbol, d'acord amb la voluntat de les penyes. Per a Tebas, els drets d'emissió del partit pertanyen a una productora audiovisual i, per tant, es tracta d'un "producte de pagament". A més, ha afegit que, a Elx, "hi han molts hotelers que han pagat per a poder oferir el futbol i han de recuperar el que estan pagant". Els hotelers, ha prosseguit Tebas, tenen "exclusivitat perquè aquest producte estiga a les seues televisions".

El president ha fet aquestes declaracions a les portes de la Ciutat de la Justícia d'Elx, on ha acudit per a declarar com a testimoni sobre la peça de qualificació oberta del concurs de creditors de l'entitat franjaverda.

El cas del partit contra l'Sporting B

Sobre el fet que el partit de tornada de l'anterior eliminatòria contra l'Sporting B, jugat el 10 de juny a Gijón, poguera veure's a l'estadi de l'Elx en una pantalla gegant, Tebas ha manifestat la seua sorpresa perquè finalment fora així. Per a ell, això va poder passar pel desconeixment al si de la Lliga de Futbol Professional. "Si ho haguérem sabut, no hi hauria hagut pantalles gegants. No és possible posar pantalles gegants en aquesta classe de partits", ha aclarit.

La ronda que disputen l'Elx i el Vila-real B és una de les finals per a ascendir a la Segona Divisió. En el partit d'anada, disputat el passat 16 de juny al Martínez Valero, el resultat va ser de 2 a 0 favorable als il·licitants.

També et pot interessar

stats