Taules al Martínez Valero entre l'Elx i el Cadis (0-0)

Els de Pacheta no aconsegueixen doblegar el líder, però trauen un punt.

Cadis i Elx signen un empat que no acontenta cap dels dos equips.
Cadis i Elx signen un empat que no acontenta cap dels dos equips. / Elx CF

L'Elx i el Cadis s'han vist les cares al Martínez Valero amb la urgència de sumar els tres punts en joc: un, l'equip local, per a continuar ubicat en posicions de promoció d'ascens i trencar una ratxa de dos partits sense guanyar. L'altre, el conjunt andalús, per defensar el lideratge de la classificació contra un Saragossa que li bufa a l'orella.

Els primers minuts de partit han sigut de domini altern entre ambós equips, encara que qui més prop ha estat d'agafar avantatge en el marcador ha sigut l'equip que entrena Álvaro Cervera. En el minut 35, Salvi Sánchez ha passat en profunditat cap a Nano Mesa, que no ha perdonat i ha rematat cap a dins de la porteria. Afortunadament per als franjaverds, el col·legiat ha anul·lat el gol per posició antireglamentària. Tot i aquest esglai, l'Elx no s'ha fet arrere i ha gaudit del 65% de la possessió de baló en la primera part, uns primers 45 minuts que l'equip il·licità ha finalitzat com manen els manuals del futbol ofensiu: dins de l'àrea contrària.

Els jugadors de Pacheta han demostrat voler traure més profit del partit i en la segona part han arribat més amunt que el rival. De fet, en el minut 57, el tècnic franjaverd ha fet entrar al terreny de joc el davanter Jonathas en substitució de Josan, en la clara declaració d'intencions d'anar a guanyar el partit.

Però ni l'Elx ni el Cadis han estat frescos en agilitat física i mental, i cap dels dos s'ha mostrat fi de cara a porta en la segona part.

En el minut 89 Pere Milla ha tingut la última ocasió perquè l'Elx es posara per davant, però el remat se n'ha anat per pocs centímetres del pal esquerre de la porteria de Cifuentes.

Al remat, l'Elx suma un punt més que el col·loca, momentàniament, en la cinquena posició de Segona Divisió.

També et pot interessar

stats