Taules en el duel autonòmic entre l'Hèrcules i el Mestalla (0-0)

La jornada 26 en Segona RFEF no ha deixat cap victòria dels equips valencians

Un jugador del Mestalla i un de l'Hèrcules es disputen una pilota
Un jugador del Mestalla i un de l'Hèrcules es disputen una pilota / Twitter: @cfhercules

La jornada 26 en Segona Federació no ha sigut gens positiva per als interessos valencians, ja que cap dels set equips han sigut capaços de guanyar. I només quatre d'ells han puntuat: l'Hèrcules i el Mestalla, que han empatat a zero en el duel directe, i l'Atlètic Saguntí i l'Oriola.

El duel autonòmic entre l'Hèrcules i el València Mestalla ha acabat sense gols en un partit en què als dos equips els ha faltat encert de cara a porteria per a desfer la igualada. Els alacantins encadenen quatre jornades sense guanyar i tres empats seguits que els deixen cinquens i a set punts del primer lloc, que dona l'ascens directe a Primera RFEF. L'equip de Miguel Ángel Angulo, que també porta tres partits sense conéixer el triomf, cau a la zona de play-off de permanència amb els mateixos punts que l'Atlètic Saguntí, que ja ocupa zona de descens a Tercera RFEF.

L'Atlètic Saguntí rescata un punt

L'Atlètic Saguntí ha sumat un punt agredolç en la visita a l'Andratx després d'empatar 1-1. Kike Torrent ha rescatat almenys un punt amb un gol en el temps afegit, però l'equip entrenat per Jontahan Risueño no ha aprofitat el fet de jugar més de seixanta minuts amb un futbolista més. Tot i sumar un punt, l'equip del Camp de Morvedre cau a la zona de descens a Tercera RFEF.

Empat de l'Oriola

L'Oriola no ha passat de l'empat a casa contra el Betis Deportivo, un equip de la part alta de la taula del grup quart de Segona RFEF. L'equip entrenat per Sergi Guilló ha empatat a zero contra el filial andalús i es manté a tres punts de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF.

Derrotes del Torrent, l'Alzira i la Nucia

La part negativa de la jornada han sigut les derrotes del Torrent, l'Alzira i la Nucia. L'equip de l'Horta Sud ha desaprofitat un desavantatge de 2-0 en l'inici de la segona part, amb els gols de Raúl Ruiz i Mati, i ha acabat perdent 2-3 contra el Penya Esportiva. Aquesta derrota deixa els torrentins a set punts de la zona de play-off d'ascens i a sis de la de descens.

L'Alzira tampoc ha pogut traure res positiu de la visita al Penya Independent. L'equip de la Ribera Alta ha perdut 2-1 i encadena quatre jornades sense guanyar. Aquesta mala ratxa el deixa a només un punt de la zona de descens a Tercera RFEF.

La Nucia ha patit la cinquena derrota consecutiva després de caure 4-2 contra l'Europa. L'equip de la Marina Baixa s'allunya a setze punts de la permanència quan ja només en queden 24 en joc. La permanència està cada vegada més complicada.