Taules en el dos derbis valencians de Segona RFEF

L'Atlètic Saguntí i el València Mestalla han empatat a un i l'Alzira i l'Hèrcules han igualat a zero

Un jugador de l'Alzira i un de l'Hèrcules lluiten per una pilota
Un jugador de l'Alzira i un de l'Hèrcules lluiten per una pilota / Twitter: @cfhercules

Els quatre equips valencians del grup tercer de Segona RFEF s'enfrontaven entre ells en la jornada 15 de la competició. I els quatre han sumat un punt, ja que els dos partits han acabat en empat.

El Nou Camp de Morvedre ha acollit el derbi entre l'Atlètic Saguntí i el València Mestalla, que ha acabat en empat a un. Els blanc-i-negres s'han avançat només començar la represa amb un gol de Rodrigo, però els locals han posat de nou les taules deu minuts després amb una diana de Kike.

El marcador ja no s'ha mogut, però l'entrenador local, Gerard Albadalejo s'ha queixat al final del partit per un gol anul·lat al seu equip i per un penal a favor no assenyalat. L'equip de Miguel Ángel Angulo es manté en la part alta de la classificació amb 28 punts i l'Atlètic Saguntí es queda a mitjan taula amb 18.

L'altre duel valencià de la jornada s'ha jugat al Luis Suñer Picó. L'Alzira i l'Hèrcules han empatat a zero en un partit en què els alacantins han tingut les millors ocasions per a sumar els tres punts.

L'Hèrcules ha tornat a oferir una bona imatge en el segon partit de Lolo Escobar a la banqueta, però la falta d'encert de cara a porteria els ha privat de guanyar. L'Alzira ha sumat un bon punt i encadena sis jornades sense perdre.

Els dos equips es queden en la part mitja de la taula del grup tercer de Segona RFEF: els alacantins amb 18 punts, i els de la Ribera Alta, amb 17.

També et pot interessar

stats