Taules en els dos derbis valencians de Primera RFEF

L'Intercity-Eldenc i La Nucia-Alcoià han acabat amb empat a un gol

Dos jugadors de l'Eldenc i de l'intercity pugnen per la pilota
Dos jugadors de l'Eldenc i de l'intercity pugnen per la pilota / Twitter: @CFIntercity

La jornada 18 del grup segon de Primera RFEF no ha deixat cap victòria valenciana. Els dos derbis, Intercity-Eldenc i La Nucia-Alcoià, han acabat amb empat a un gol, el mateix resultat amb què ha conclòs el duel del Castelló contra el Reial Unió d'Irun.

L'Eldenc continua líder

L'Eldenc manté el lideratge després d'empatar 1-1 a l'Antonio Solana contra l'Intercity. L'equip que entrena Fernando Estévez, que no estava a la banqueta per sanció, s'ha avançat en el minut 5 amb un gol de Cristian López. Però l'alegria els ha durat poc als visitants, ja que els de Gustavo Siviero han tornat a posar la igualada en el 19 amb una diana d'Aarón Piñán. Soberón ha pogut tornar a donar avantatge als del Vinalopó Mitjà, però Soberón ha errat un penal fins a dues vegades. Primer li l'ha aturat Manu Herrera i, després que l'àrbitre ha ordenat repetir el llançament, el davanter l'ha llançat fora. En la represa ja no ha variat el marcador i cada equip s'ha endut un punt, més valuós per als d'Elda que per als locals, que continuen en zona de descens a Segona RFEF.

La Nucia i l'Alcoià empaten a tot

L'altre derbi valencià de la jornada també ha acabat en taules. Juanan ha avançat l'Alcoià en els primers minuts de joc, però un gol de Primi en pròpia porta poc abans del descans ha tornat l'empat al marcador. L'equip que entrena César Ferrando ha sigut el que més ha intentat el gol en la represa, però no ha aconseguit desnivellar el partit. Els dos equips es queden empatats a 23 punts en la part mitjana de la classificació, a tres punts de la zona de play-off d'ascens a Segona Divisió i a quatre de la zona de descens a Segona RFEF.

Jim debuta amb un empat

L'etapa d'Alejandro Jiménez, Jim, en la banqueta del Castelló ha començat amb un empat. L'equip alb-i-negre ha enllaçat la cinquena jornada sense guanyar però es manté segon en la classificació, a només dos punt del líder, l'Eldenc, que ocupa el lloc d'ascens directe a Segona Divisió. Iván Pérez ha avançat els bascos en l'equador de la segona part i Dani Romera ha marcat el definitiu empat a un gol en el minut 82.