Taules en el derbi valencià de la Lliga F

El València i el Llevant han empatat 1-1 en el partit de la jornada 23 disputat al camp de Mestalla

Silvia Lloris i Fiamma Benítez, en una acció del duel
Silvia Lloris i Fiamma Benítez, en una acció del duel / La Liga

El derbi de la ciutat de València en la Lliga F ha acabat en taules. El València i el Llevant s'han repartit un punt, després d'empatar 1-1 en el duel disputat al Mestalla, amb més de 10.000 espectadors a la graderia.

Alba Redondo ha avançat les granotes en el minut 30, però Anita Marcos ha restablit la igualada poc després, i el marcador ja no s'ha mogut amb la represa. Amb aquest resultat, les llevantinistes es mantenen terceres, amb un punt més que el Madrid CFF, que ocupa el quart lloc. Per la seua banda, el València s'allunya a cinc punts de la zona de descens.

El Vila-real planta cara al Barça

El Vila-real ha fet un bon partit contra el totpoderós Barça, però no ha pogut traure res positiu de la visita al Johan Cruyff (5-1). Mckenna ha igualat el gol inicial de les catalanes en la represa, però les blaugrana han reaccionat de seguida amb un gol de fortuna de Rolfo. Un polèmic penal sobre Alèxia Putellas ha acabat de sentenciar el duel. Amb aquesta derrota, l'equip groguet veu reduïda la distància respecte a la zona de descens a només tres punts.