Tanques publicitàries per a demanar la marxa d'Ortiz de l'Hèrcules

L'Hèrcules està vivint la pitjor etapa esportiva i institucional de la seua història centenària

Una de les tanques publicitàries contractades per la plataforma
Una de les tanques publicitàries contractades per la plataforma / Twitter: @pod_recuperarlo

La plataforma d'aficionats de l'Hèrcules 'Podem recuperar-ho' ha contractat dues grans tanques publicitàries a la ciutat d'Alacant en les quals es demana la marxa del club alacantí del màxim accionista, l'empresari Enrique Ortiz, qui fa 24 anys que gestiona l'entitat.

Les tanques estan situades en dues zones d'enorme trànsit de vehicles i persones a la ciutat, com l'estació de Renfe, en una pantalla digital, i en els voltants de l'estadi Rico Pérez.

En les tanques apareixen els missatges “per un Hèrcules net” i “ves-te'n ja” sobre un dibuix de l'estadi Rico Pérez i aficionats amb banderes de l'equip herculà. L'afició herculana segueix així l'exemple d'aficionats valencianistes que demanen l'eixida de Peter Lim.

Aquesta plataforma d'aficionats va organitzar setmanes arrere un micromecenatge per a recaptar fons econòmics i poder dur a terme diverses iniciatives contra la gestió del propietari de l'Hèrcules.

Podem salvar-lo ha dut a terme diverses iniciatives i protestes, com concentracions davant de l'estadi abans dels partits i ha repartit articles demanant la marxa de l'empresari en actes multitudinaris, com la carrera esportiva sant Silvestre d'Alacant o el partit recent de Copa Intercity - Barcelona.

Les protestes de l'afició herculana contra Ortiz, sota la gestió del qual l'Hèrcules està vivint la pitjor etapa esportiva i institucional de la seua història centenària, s'estan repetint en els últims mesos, ja que el mes de juny passat també es va celebrar una manifestació multitudinària per la ciutat sol·licitant la seua eixida de l'entitat.

També et pot interessar

stats